Yogaland Programma

Yogaland nodigt de crème de la crème van de beste yogadocenten ter wereld uit. Een unieke kans om in één weekend van tal van stijlen en docenten te proeven. Voor beginners is er een op maat gemaakt programma. Iedereen is dus welkom, ongeacht yoga-ervaring!

Download het programma

Download hier het lessenrooster voor editie 2018. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Deze keer bieden we nog meer Start 2 Yoga lessen aan in verschillende stijlen.

Praktische info

Het festival start op vrijdag 17 augustus om 18u (deuren open om 16u) en eindigt op zondag 19 augustus om 18u30. Wacht niet te lang om je ticket op voorhand online te kopen want het aantal tickets is beperkt! We hebben dagtickets en all-in weekend tickets met overnachting op hotel of op de camping.

Kids Yoga Village

Yogaland is een kindvriendelijk festival. Kinderen kunnen deelnemen aan een unieke ervaring op maat van hun leeftijd terwijl de ouders zonder zorgen kunnen deelnemen aan het reguliere festival. Het Kids Yoga Village is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Openingsuren: zaterdag van 8u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u. zondag van 8u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30