Ik ben Siska Houthoofd  en woon in Sint – Eloois – Winkel.  Ik  heb reeds meer dan 20 jaar ervaring als logopediste. Sedert 1997 heb ik een zelfstandige praktijk waarin ik bezig ben met het individueel begeleiden van mensen met diverse communicatieproblemen.
Mijn passie voor mensen en communicatie beperkte zich niet enkel in het zorgverlenende maar ook  in het artistieke luik. Ik was jarenlang actief in het amateur en semi – professionele theater.
Ik heb jarenlang presentatiewerk gedaan. In 2010 besliste ik om aan de Katho Kortrijk het “ postgraduaat coaching via NLP “ te volgen. Door de jaren heen heb ik een know how omtrent motiveren , presenteren en coachen opgebouwd.
Binnen het coachen richt ik mij vooral op mensen die hun communicatie en persoonlijke uitstraling willen versterken. De drang om kennis op te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan , leidde mij in 2015 tot de opleiding kinderyogadocent.
De opleiding ontwikkelingsgericht coachen had mij geleerd dat het luisteren naar jou lichaam een belangrijke schakel was. En zo kwam ik terecht bij yoga. Door zelf yoga te gaan beoefenen, ervaarde ik hoe belangrijk lichaamswerk voor mij wel was. Het was de ontbrekende schakel in mijn ontwikkeling. Ik ondervond dat niet alleen mijn lichaam soepeler werd maar dat mijn mind sterker werd.
Kennis delen  en met groepen werken werden  mijn nieuwe uitdagingen en zo kwam ik terecht bij de opleiding YOGATEACHERTRAINING ( 200uren ) van Yogaloft in Gent bij Joachim Meire.
Sedert dan  ben ik niet meer gestopt met yoga te delen met anderen !