Nathalie Verhoeven is de bezielster van Artha. Sinds 2015 is zij een gecertifieerd yoga docente in alignment–oriented flow yoga of anusara yoga. Ze volgde de teacher training ‘The Art of Teaching Yoga’, bij Joachim Meire en vervolledigde haar opleiding met een Yin & Anatomie teacher training bij Marcel Van De Vis en Anat Geiger van Yoga Garden.

Artha betekent in het Sanskriet doel, zin of essentie en is één van de vier doelstellingen van het menselijk leven in de Indiase filosofie. Deze naam werd heel bewust gekozen aangezien ze zich lang heeft afgevraagd wat de zin van het leven eigenlijk is. Tot ze ‘overvallen’ werd door het leven en tot besef kwam dat de zin van het leven het leven zelf is. Ze draaide jarenlang mee in de hectische bedrijfswereld tot een burn-out haar dwong om naar zichzelf te kijken en te luisteren naar wat haar lichaam haar duidelijk wou maken. Ze had altijd al het gevoel gehad niet thuis te horen in een wereld waar alles draait om status en prestatie maar gaf er nooit de nodige aandacht aan.  Yoga hielp haar om naar binnen te durven kijken en eerlijk te zijn met zichzelf. Het gaf haar de moed om de reis naar het onbekende te beginnen… Vandaag is yoga een manier van leven voor Nathalie. Bewuster omgaan met alles en iedereen in het leven.

Vandaag begeleidt Nathalie mensen met een burn-out om hun pad te vinden en zet ze met haar project Authenticity in op preventie bij bedrijven, Yoga is daarbij een onmiskenbare asset.

In haar lessen wil Nathalie haar studenten zichzelf en hun grenzen beter leren kennen. Ze neemt hen graag mee op hun pad naar persoonlijke groei.