Kristel geeft reeds 40 jaar les en sinds 2000 is ze voornamelijk gefascineerd door alles wat met yoga te maken heeft. Wat oorspronkelijk bedoeld was als een persoonlijk doel, werd snel een doel om anderen bewust te maken voor yoga.
Door deze jarenlange ervaring en constante bijscholing heeft Kristel een natuurlijke flair bekomen om mensen te leren bewegen in een voor hun persoonlijk optimale manier met respect voor ieders mogelijkheden en beperkingen. In haar eigen yoga studio Bornem Yoga geeft ze les voor verschillende doelgroepen ; van Tiener Yoga tot Easy Yoga en alles wat daartussen valt. Op deze manier kan jong en oud , fit en iets minder fit bij haar terecht voor een yogales op maat.
Naast gecertificeerde docente Ashtanga Vinyasa Yoga (RYT200) specialiseerde ze zich ook in andere vormen van Yoga zoals Vinyasa Flow, Yin Yoga, Power Yoga, Anusara Yoga en recentelijk ook Aerial Yoga… Haar doel is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met een vorm van yoga die bij hen en hun verwachtingen past.