Katrien rolde in 2007 in de wereld van Yoga toen ze op zoek was naar een ‘zachtere’ manier van bewegen. Sinds haar 19ewas ze actief als fitness –en aerobicsinstructrice en de interesse in Yoga groeide nadat meer en meer ze de positieve effecten ervan begon te ervaren op haar uitgeputte lichaam. Ademhalingsoefeningen moesten haar opnieuw helpen af te rekenen met chronische hyperventilatie als gevolg van het niet luisteren naar alarmsignalen van haar lichaam. De combinatie van bewegen en juist ademen gaven meer rust in haar vermoeide lijf.

Katrien is opgeleid in kinderyoga, Yin Yoga, Vinyasa –en Ashtanga Yoga en volgde verschillende teachertrainingen bij oa José de Groot, Myriam Wagner, Annemieke van der Zouwen en Joachim Meire…

In 2014 zette ze de stap naar het oprichten van een eigen yogastudio in Keerbergen waar ze nu voor een totaalpakket zorgt voor het ganse gezin.

Katrien is ervan overtuigd dat je niet jong genoeg kan starten met de Yoga levensstijl en daarom brengt ze haar zonen Seth en Vins nu al zoveel mogelijk in contact met de positieve effecten van Yoga, meditatie en mindfullnes.

Haar stijl van lesgeven kan zacht zijn maar evengoed pittige elementen bevatten 😉

In haar lessen zal ze dan ook steeds rekening houden met het feit dat elk lichaam anders is en vindt ze het belangrijk voldoende opties en variaties aan te bieden.

Haar slogan luidt dan ook: ‘vooruitgang is belangrijker dan perfectie’.