Yoga maakte mij wakker, zeg maar, in 2007 toen ik wat uitdagingen van het leven leerde kennen. Die groeikansen maakten mij tot wie ik nu ben. En het blijft een voort-groeiend proces. Yoga is voor mij een passie, een levensbehoefte, net als mindfulness, meditatie en de natuur.

Bij het begin van mijn yogapad richtte ik mij naar kinderen. Ik volgde opleidingen in kleuter-, kinder- en tieneryoga en verdiepte mij in heart- & mindfulness, specifiek voor kids & teens. Onze kids zijn wijs, heel wijs. Alleen zit onze overdrukke en jachtige maatschappij in de weg, en zet die enorme druk op ons. Al van in onze kinderjaren. Via yoga en mindfulness wil ik hen steunen in hun ontwikkeling,  zodat zij mogen blijven verder groeien in hun eigen kracht.

Natuurlijk wou ik ook de volwassenen bereiken. Ik koos bewust voor de Teacher Training in Anusara Yoga van Joachim Meire. Down to earth, dynamisch, en anatomisch goed onderbouwd. Prenatal yoga kwam erbij, dankzij de mooie Carla Anselm (Open Sky Yoga Center, US) en zo bereik ik mama én ongeboren kind. Via de pure Mirjam Wagner, kwam er een teacher training Yin Yoga bij.

In mijn yogastudio te Dilbeek geef ik al enkele jaren wekelijks yoga, workshops en opleidingen aan jong en oud. Ik geniet ervan om telkenmale te zien hoe yoga mensen laat groeien op hun pad, op ieders eigen intrinsieke manier en tempo. Zonder prestatiedrang en met heel veel zachtheid. En dat is wonderbaarlijk mooi.

BEWUST ZIJN is voor mij dé sleutel van het leven.

Van harte welkom op de mat, ik neem je graag mee op weg.