YogaNBlock is de samensmelting van Yoga en An Block, en dat is precies waarvoor ik sta en hoe ik door het leven ga.

Begin jaren 2000 is yoga in mijn leven gekomen na een jarenlange en zware carrière als aerobic-, step-, bodypump- en spinning instructor.  De geleverde inspanningen begonnen hun tol te eisen van mijn lichaam maar stoppen met een job als lesgever was geen optie.  Nu ik yogalessen geef kan ik op een gezonde en gebalanceerde manier met mijn spieren, gewrichten en geest omgaan en is de liefde voor het lesgeven alleen maar groter geworden.

Mijn grootste motivatie haal ik uit het begeleiden en coachen van mensen naar een gezonder en evenwichtiger leven. Vroeger kon het niet gek en zwaar genoeg maar nu probeer ik door yoga mensen zowel lichamelijk als geestelijk te helpen, met liefde en respect voor het eigen lichaam en haar grenzen.

Na vele opleidingen, bijscholingen en workshops in binnen- en buitenland en dankzij 15 jaar ervaring ben ik uitgegroeid tot een “specialleke” in de yoga wereld.  Geen geitenwollen sokken en zweverige toestanden,  maar groepslessen, privé lessen, bedrijfs incentives, yoga events en yoga reizen met de nodige dosis rock & roll en zelfrelativering.  Mijn focus is hoofdzakelijk gericht op het fysieke aspect en een veilige uitvoering zonder echter het mentale en rustgevende uit het oog te verliezen. 

Dankzij de geweldige Boban heb ik Aerial Yoga leren kennen. Aerial Yoga is een heerlijke manier om te ontspannen. Ik hou ervan om ondersteboven te hangen! Maar Aerial yoga heeft me ook geleerd hoe ik beter kan omgaan met mijn over-flexibele ellebogen en schouders: de doek geeft heel goed aan wanneer ik aan het overstekken ben en de doek geeft me de ondersteuning om mijn lichaam beter te gebruiken. Nog steeds ben ik na elke Aerial-les een beetje high!